Houten terras

puur natuur

Wil je de warme en exclusieve uitstraling van je parketvloer naar buiten doortrekken? Kies dan voor een houten terras als natuurlijke verlenging van je tuin. Voor elk type woning bestaat een hele reeks mogelijkheden voor jouw houten terras. Stuk voor stuk afgewerkt om het hoofd te bieden aan wisselende weersomstandigheden en te allen tijde zijn stabiliteit en vormvastheid te behouden.

Onevenaarbaar gevoel

Bij een houten terras geniet je van heel wat voordelen. Een daarvan is de natuurlijke bestandheid tegen de warmte van de zon:

Zelfs na een frisse nacht voelt je terras meteen aangenaam aan, in tegenstelling tot kille tegels of beton.

Duurzaam

buitenleven

Echt kwalitatieve houtsoorten gaan minstens vijftig jaar mee.

Sommige houtsoorten zijn extra duurzaam doordat ze behandeld worden om hun kwaliteit te verbeteren. Zij zijn beschermd tegen alle weersomstandigheden, insecten en vocht. 

Zon en regen zorgen voor een natuurlijke vergrijzing van het hout zonder enige invloed op de levensduur en eigenschappen van je houten terras.

Op aanvraag plaatsen we ook terrassen uit andere houtsoorten.

Minimaal

onderhoud

Hout is een materiaal dat erg weinig onderhoud nodig heeft. Ook op die manier maak je met een houten terras een duurzame keuze. Wanneer het hout na een lange tijd toch een reiniging kan gebruiken, hoef je daarvoor namelijk niet naar allerlei chemische producten te grijpen (die ook een bedreiging vormen voor de planten of een eventuele vijver naast je houten terras). Met puur natuurlijke middelen krijg je je terras weer als nieuw en bescherm je het tegen algen, mossen en groene aanslag.

Droom al even
weg bij onze realisaties