Parketvloer

tijdloos comfort

Parketvloer geniet al decennialang van een positief imago. Logisch! Want parket biedt een aantrekkelijke combinatie van duurzame schoonheid en hoogwaardig comfort. Of je kiest voor een strakke, moderne, klassieke of landelijke uitvoering … parket blijft heerlijk pretentieloos en brengt sfeer en warmte in elk interieur.

Uniek natuurproduct

‘Parket’ is een verzamelnaam voor verschillende soorten hardhouten vloeren. Elke houtsoort heeft zijn eigen natuurlijke kleur en patronen. Geen twee bomen zien er exact hetzelfde uit. Jouw parketvloer heeft dus een werkelijk unieke uitstraling.

Eik is veruit de meest populaire houtsoort. Dat komt door de mooie houttekening en vele sorteringen van grof tot verfijnd, met of zonder noesten (plaatsen waar takken aan de boom groeiden). Bovendien krijg je bij een eiken parketvloer tal van mogelijkheden in de breedte en lengte van de planken, kleurafwerking en beschermlagen.

Naast massief en samengesteld parket, kan je bij ons terecht voor:

Levenslang

genieten

Interieurtrends veranderen over de jaren heen. Een parketvloer blijft echter altijd ‘in de mode’. Meer nog: hoe ouder je parketvloer, hoe meer karakter die krijgt. Vertoont je parket toch tekenen van slijtage door intensief gebruik? Contacteer ons dan gerust. Wij herstellen en renoveren jouw authentieke vloeren met veel zorg.

Levenslang

comfort

Draag jij graag een steentje bij aan een duurzamere maatschappij? Ook dan is een parketvloer de beste keuze. Want zelfs wanneer je wat uitgekeken geraakt op je vloer, hoef je er geen nieuwe aan te kopen. Wij kunnen jouw bestaande parketvloer namelijk opnieuw schuren en een andere afwerking geven. Zo krijgt je interieur een volledig nieuwe look, zonder kostbaar hout te verspillen.

Bekijk enkele van
onze realisaties